VEDRØRENDE COOKIES.

Denne nettsiden eies og administreres av:

Østlaft AS, Stolvstadvegen 13, 2360 Rudshøgda, Tel: 623 58 744

Østlaft AS behandler dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i henhold til gjeldende lover om personvern.

Retningslinjene inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsiden vår og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Østlaft AS er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er, med mindre annet er spesifisert, samtykke fra deg som besøkende/kunde.

Tidsperioden data blir lagret hos oss begrenser seg til tidsperioden som er nødvendig for at vi skal kunne ivareta kundeforholdet med deg. Vi behandler følgende kategorier personopplysninger om deg: navn. mobilnummer, transaksjonshistorikk samt andre opplysninger du gir i forbindelse med kontakt med oss.

SÆRLIG OM VÅR BRUK AV COOKIES:

Nettstedet ostlaft.no bruker cookies. Cookies er små tekstfiler som nettstedet vårt lagrer på datamaskinen din for blant annet å ivareta brukervennlighet, navigasjon og analytisk kapasitet. Disse inneholder kun en liten tekstfil - ikke programmer, virus eller malware av annen natur.

Vi bruker tre ulike typer cookies på ostlaft.no:

1. GRUNNLEGGENDE COOKIES:

Disse informasjonskapslene er helt nødvendige for at sidene på nettstedet skal fungere ordentlig. Uten disse informasjonskapslene, kan vi ikke garantere at du klarer å navigere deg rundt på nettstedet, melde deg på seminarer eller nyhetsbrev.

2. ANALYSECOOKIES:

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker cookies, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. IP adresser og generelle bevegelsesmønster på nett blir aggregert av Google før vi får tilgang på den. Det vil si at ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

3. FUNKSJONALITETSCOOKIES:

For å øke brukervennligheten på siden bruker vi funksjonalitetscookies. Disse husker valg du har foretatt deg på nettsiden - som for eksempel artikler du har lest eller andre preferanser du har lagt igjen på siden.

SAMTYKKE TIL BRUK AV COOKIES:

Om nettleseren din er stilt inn på at du samtykker til bruk av cookies, er dette regnet som aktivt samtykke til at vi plasserer cookies i nettleseren din. Dette er satt aktivt som standard i nettleseren din.

TREKKE TILBAKE SAMTYKKE ELLER ADMINISTRERE ANNONSØRER:

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til Østlaft AS bruk av cookies. Dette må du selv administrere i nettleseren din. Les mer om hvordan du går frem i den nettleseren du bruker på www.nettvett.no. Administrasjon av annonsører som har lagret cookies i nettleseren din finner du en guide til her: www.youronlinechoices.com/nor/dine-valg.

Vi gjør oppmerksom på at funksjonalitet på nettsiden kan forringes ved blokkering av cookies fra Østlaft AS. Blokkerer du for annonsekapsler vil du fortsatt eksponeres for annonser - men annonsørene kan ikke lenger kontrollere hvor ofte du ser annonsene eller tilrettelegge dem for deg.

BRUK AV PERSONOPPLYSNINGENE:

Personopplysningene dine blir bare brukt til andre formål eller oppgitt til en tredjepart med din tillatelse eller når det er nødvendig for at vi skal kunne utføre de kontraktsmessige forpliktelsene vi har overfor deg. Østlaft AS videreselger ikke personopplysninger til andre. Det er kun aggregert data som blir delt med tredjeparter.

Vi kan for eksempel bruke en tjenesteleverandør til å utføre tekniske tjenester, administrative tjenester, markedsføringstjenester eller andre tjenester på vegne av oss, og dele opplysningene dine med den aktuelle tjenesteleverandøren.

Ved påmelding til våre seminarer vil dine personopplysninger kun bli brukt til behandling av påmeldingen, praktisk informasjon i forkant av seminaret, tilsending av evaluering og eventuell oppfølging i etterkant.

AVMELDING AV NYHETSBREV:

Dersom du har samtykket i å motta nyhetsbrev fra Østlaft AS, aksepterer du at opplysningene som er registrert om deg kan brukes av Østlaft AS til å sende deg markedsføring av Østlaft AS sine produkter, tjenester, seminarer og konkurranser via nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, ved å sende en e-post til post@ostlaft.no.

DINE RETTIGHETER:

Vi ønsker å gjøre deg kjent med noen av dine viktigste rettigheter. I tillegg til at du har rett til informasjon om hvordan opplysninger om deg blir behandlet, og som vi har beskrevet ovenfor, har du på forespørsel rett til å få kopi av opplysningene som er registrert om deg. Du har også rett til å få uriktige opplysninger korrigert og som en hovedregel også en rett til å få slettet opplysninger om deg selv dersom opplysningene ikke lengre er nødvendige for formålet de er samlet inn for eller dersom ditt samtykke trekkes tilbake. Du har også en rett til å bli «glemt», det vil si at du kan be oss om å slette alle innsamlede data om deg. Videre ønsker vi å informere om at du også har en rett til å klage til Datatilsynet.

Hvis du har spørsmål om dine rettigheter knyttet til vår håndtering av dine personopplysninger, vennligst ta kontakt med post@innrb.no slik at vi kan hjelpe deg.

Disse retningslinjene ble sist oppdatert 07.09.2022

Den største friheten
er å kunne velge

Bestill vår katalog

Vi sender deg gjerne en gratis katalog med alle våre modeller.
Den inneholder en oversikt over alle våre hyttemodeller, garasjer, anneks og andre typer bygg.
Vi kan tilpasse hvert enkelt bygg etter ditt behov.

Hovedkontor

Besøksadresse:

Stolvstadvegen 13,
2360 Rudshøgda

Postadresse:

Postboks 34,
2360 Rudshøgda

Visningshytter

RUDSHØGDA

Stolvstadvegen 13, 2360 Rudshøgda

Se også

Copyright © 2022 Østlaft AS

Personvernerklæring

Nettstedet er utviklet av:

Innlandet reklamebyrå logo